Μαλακασα Φωτια / VORIA.gr - Η οικονομική e-φημερίδα - Φωτιά υπήρξε ακόμη και στην σιδηροδρομική γραμμή στις αφίδνες.

Μαλακασα Φωτια / VORIA.gr - Η οικονομική e-φημερίδα - Φωτιά υπήρξε ακόμη και στην σιδηροδρομική γραμμή στις αφίδνες.. Η φωτιά, πάντως, μαίνεται ακόμη με τους πυροσβέστες στην περιοχή να δίνουν και αυτοί με τη σειρά τους μια ολονύχτια μάχη. Χρήστου, τέλος, ανέφερε ότι καταβάλλονται υπεράνθρωπες προσπάθειες από τις πυροσβεστικές δυνάμεις, επίγεια και εναέρια, προκειμένου να προστατευθεί η μαλακάσα, οι κάτοικοί της και οι. Υπήρξε άμεση κινητοποίηση της πυροσβεστικής για να την προσεγγίσουν και να την σβήσουν εν τη γενέσει της. Με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν μάχη για να περιορίσουν τα μέτωπα, η πολιτική. Ενδεικτικό της κρισιμότητας της κατάστασης είναι το γεγονός πως η φωτιά έχει φτάσει στην εθνική οδό στο ύψος της μαλακάσας και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος αν την «περάσει» όπως συνέβη και χθες.

Με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν μάχη για να περιορίσουν τα μέτωπα, η πολιτική. Aνεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει η φωτιά στη βόρεια αττική. Οι μεγάλες δυνάμεις που έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο, με τη βοήθεια μηχανημάτων προσπαθούν να. Υπήρξε άμεση κινητοποίηση της πυροσβεστικής για να την προσεγγίσουν και να την σβήσουν εν τη γενέσει της. Πέρασε η φωτιά στη μαλακάσα στην απέναντι πλευρά της εθνικής προς ωρωπό.

ΤΩΡΑ... ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΚΑΣΑ... ΕΚΚΕΝΩΝΟΙΝΤΑΙ ...
ΤΩΡΑ... ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΚΑΣΑ... ΕΚΚΕΝΩΝΟΙΝΤΑΙ ... from 1.bp.blogspot.com
Η φωτιά έχει περάσει την εθνική οδό. Οι φλόγες έπληξαν το χωριό από. Μετά από καπανδρίτι και το πολυδένδρι, πριν από λίγα λεπτά εστάλη και. Φωτιά υπήρξε ακόμη και στην σιδηροδρομική γραμμή στις αφίδνες. Χρήστου, τέλος, ανέφερε ότι καταβάλλονται υπεράνθρωπες προσπάθειες από τις πυροσβεστικές δυνάμεις, επίγεια και εναέρια, προκειμένου να προστατευθεί η μαλακάσα, οι κάτοικοί της και οι. Οι μεγάλες δυνάμεις που έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο, με τη βοήθεια μηχανημάτων προσπαθούν να. Aνεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει η φωτιά στη βόρεια αττική. Πέρασε η φωτιά στη μαλακάσα στην απέναντι πλευρά της εθνικής προς ωρωπό.

Μετά από καπανδρίτι και το πολυδένδρι, πριν από λίγα λεπτά εστάλη και.

Οι αρχές ζητούν να εκκενωθούν το μαρκόπουλο ωρωπού, το μπάφι, η μαυροσουβάλα, το μήλεσι και το λεβίθι, ενώ ήδη εκκενώθηκε η μαλακάσα. Συνεχίζει να μαίνεται η πύρινη λαίλαπα στην αττική, με τα μεγάλα μέτωπα που «προτάσσει» η φωτιά να κατευθύνονται προς μαλακάσα και πάρνηθα και να. Πώς η φωτιά στη βαρυμπόμπη δημιούργησε τον δικό της καιρό. Χωρίς σταματημό ο πύρινος εφιάλτης κατευθύνεται με μεγάλη ταχύτητα στη μαλακάσα, καθώς δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί η φωτιά, η οποία πέρασε την εθνική οδό, τη μεγαλύτερη γραμμή. Οι φλόγες έπληξαν το χωριό από. Η φωτιά έχει περάσει την εθνική οδό. Μετά από καπανδρίτι και το πολυδένδρι, πριν από λίγα λεπτά εστάλη και. Εκκενώνεται και η μαλακάσα καθώς η πυρκαγιά που μαίνεται στην περιοχή έχει πάρει εξαιρετικά επικίνδυνες διαστάσεις. Aνεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει η φωτιά στη βόρεια αττική. Στο ένα μέτωπο, κινείται βορειοανατολικά των θρακομακεδόνων η προσπάθεια των πυροσβεστών στη μαλακάσα γίνεται για να μη φτάσει η φωτιά στον ωρωπό. Οι μετανάστες και οι πρόσφυγες στη δομή της μαλακάσας ήταν από τις πιο ευάλωτες ομάδες που απειλήθηκαν από τη φωτιά στην αττική. Φωτιά υπήρξε ακόμη και στην σιδηροδρομική γραμμή στις αφίδνες. Τελικά, η δομή εκκενώθηκε πλήρως.

Η φωτιά στην αττική συνεχίζει να καίει ακόμα και στις 11:05 η γενική γραμματεία πολιτικής πριν από λίγο όσοι βρίσκονται στη μαλακάσα ή τον οικισμό σφενδάλη έλαβαν μήνυμα να απομακρυνθούν. Συνεχίζει την καταστροφική της πορεία η φωτιά που έχει ξεκινήσει από χθες το μεσημέρι στη βόρεια αττική. Η φωτιά, πάντως, μαίνεται ακόμη με τους πυροσβέστες στην περιοχή να δίνουν και αυτοί με τη σειρά τους μια ολονύχτια μάχη. Πυροσβέστη «παίρνει σηκωτό» ιδιοκτήτη μάνδρας αυτοκινήτων που καίγεται. Πώς η φωτιά στη βαρυμπόμπη δημιούργησε τον δικό της καιρό.

VORIA.gr - Η οικονομική e-φημερίδα
VORIA.gr - Η οικονομική e-φημερίδα from www.voria.gr
Πυροσβέστη «παίρνει σηκωτό» ιδιοκτήτη μάνδρας αυτοκινήτων που καίγεται. Οι αρχές ζητούν να εκκενωθούν το μαρκόπουλο ωρωπού, το μπάφι, η μαυροσουβάλα, το μήλεσι και το λεβίθι, ενώ ήδη εκκενώθηκε η μαλακάσα. Η φωτιά, πάντως, μαίνεται ακόμη με τους πυροσβέστες στην περιοχή να δίνουν και αυτοί με τη σειρά τους μια ολονύχτια μάχη. Η φωτιά έχει περάσει την εθνική οδό. Εκκενώνεται και η μαλακάσα καθώς η πυρκαγιά που μαίνεται στην περιοχή έχει πάρει εξαιρετικά επικίνδυνες διαστάσεις. Πώς η φωτιά στη βαρυμπόμπη δημιούργησε τον δικό της καιρό. Aνεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει η φωτιά στη βόρεια αττική. Τελικά, η δομή εκκενώθηκε πλήρως.

Εκκενώνεται και η μαλακάσα καθώς η πυρκαγιά που μαίνεται στην περιοχή έχει πάρει εξαιρετικά επικίνδυνες διαστάσεις.

Η φωτιά, πάντως, μαίνεται ακόμη με τους πυροσβέστες στην περιοχή να δίνουν και αυτοί με τη σειρά τους μια ολονύχτια μάχη. Νέα έκκληση στους κατοίκους να φύγουν από βαρυμπόμπη και θρακομακεδόνες. Μετά από καπανδρίτι και το πολυδένδρι, πριν από λίγα λεπτά εστάλη και. Στο ένα μέτωπο, κινείται βορειοανατολικά των θρακομακεδόνων η προσπάθεια των πυροσβεστών στη μαλακάσα γίνεται για να μη φτάσει η φωτιά στον ωρωπό. Ενδεικτικό της κρισιμότητας της κατάστασης είναι το γεγονός πως η φωτιά έχει φτάσει στην εθνική οδό στο ύψος της μαλακάσας και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος αν την «περάσει» όπως συνέβη και χθες. Τελικά, η δομή εκκενώθηκε πλήρως. Χρήστου, τέλος, ανέφερε ότι καταβάλλονται υπεράνθρωπες προσπάθειες από τις πυροσβεστικές δυνάμεις, επίγεια και εναέρια, προκειμένου να προστατευθεί η μαλακάσα, οι κάτοικοί της και οι. Οι μετανάστες και οι πρόσφυγες στη δομή της μαλακάσας ήταν από τις πιο ευάλωτες ομάδες που απειλήθηκαν από τη φωτιά στην αττική. Οι φλόγες έπληξαν το χωριό από. Παράλληλα οι φλόγες βρίσκονται μέσα στο κρυονέρι, με τους πολίτες να εκκενώνουν την περιοχή. Η φωτιά στην αττική συνεχίζει να καίει ακόμα και στις 11:05 η γενική γραμματεία πολιτικής πριν από λίγο όσοι βρίσκονται στη μαλακάσα ή τον οικισμό σφενδάλη έλαβαν μήνυμα να απομακρυνθούν. Aνεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει η φωτιά στη βόρεια αττική. Οι μεγάλες δυνάμεις που έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο, με τη βοήθεια μηχανημάτων προσπαθούν να.

Οι φλόγες έπληξαν το χωριό από. Χωρίς σταματημό ο πύρινος εφιάλτης κατευθύνεται με μεγάλη ταχύτητα στη μαλακάσα, καθώς δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί η φωτιά, η οποία πέρασε την εθνική οδό, τη μεγαλύτερη γραμμή. Μετά από καπανδρίτι και το πολυδένδρι, πριν από λίγα λεπτά εστάλη και. Η φωτιά στην αττική συνεχίζει να καίει ακόμα και στις 11:05 η γενική γραμματεία πολιτικής πριν από λίγο όσοι βρίσκονται στη μαλακάσα ή τον οικισμό σφενδάλη έλαβαν μήνυμα να απομακρυνθούν. Συνεχίζει να μαίνεται η πύρινη λαίλαπα στην αττική, με τα μεγάλα μέτωπα που «προτάσσει» η φωτιά να κατευθύνονται προς μαλακάσα και πάρνηθα και να.

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ! ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΟΜΑΔΕΣ ΝΕΑΡΩΝ ΣΕ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ...
ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ! ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΟΜΑΔΕΣ ΝΕΑΡΩΝ ΣΕ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ... from activenews.gr
Μετά από καπανδρίτι και το πολυδένδρι, πριν από λίγα λεπτά εστάλη και. Πέρασε η φωτιά στη μαλακάσα στην απέναντι πλευρά της εθνικής προς ωρωπό. Παράλληλα οι φλόγες βρίσκονται μέσα στο κρυονέρι, με τους πολίτες να εκκενώνουν την περιοχή. Με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν μάχη για να περιορίσουν τα μέτωπα, η πολιτική. Οι αρχές ζητούν να εκκενωθούν το μαρκόπουλο ωρωπού, το μπάφι, η μαυροσουβάλα, το μήλεσι και το λεβίθι, ενώ ήδη εκκενώθηκε η μαλακάσα. Πυροσβέστη «παίρνει σηκωτό» ιδιοκτήτη μάνδρας αυτοκινήτων που καίγεται. Εκκενώνεται και η μαλακάσα καθώς η πυρκαγιά που μαίνεται στην περιοχή έχει πάρει εξαιρετικά επικίνδυνες διαστάσεις. Νέα έκκληση στους κατοίκους να φύγουν από βαρυμπόμπη και θρακομακεδόνες.

Η φωτιά, πάντως, μαίνεται ακόμη με τους πυροσβέστες στην περιοχή να δίνουν και αυτοί με τη σειρά τους μια ολονύχτια μάχη.

Χωρίς σταματημό ο πύρινος εφιάλτης κατευθύνεται με μεγάλη ταχύτητα στη μαλακάσα, καθώς δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί η φωτιά, η οποία πέρασε την εθνική οδό, τη μεγαλύτερη γραμμή. Πέρασε η φωτιά στη μαλακάσα στην απέναντι πλευρά της εθνικής προς ωρωπό. Οι αρχές ζητούν να εκκενωθούν το μαρκόπουλο ωρωπού, το μπάφι, η μαυροσουβάλα, το μήλεσι και το λεβίδι, ενώ ήδη εκκενώθηκε η μαλακάσα. Πυροσβέστη «παίρνει σηκωτό» ιδιοκτήτη μάνδρας αυτοκινήτων που καίγεται. Τελικά, η δομή εκκενώθηκε πλήρως. Χρήστου, τέλος, ανέφερε ότι καταβάλλονται υπεράνθρωπες προσπάθειες από τις πυροσβεστικές δυνάμεις, επίγεια και εναέρια, προκειμένου να προστατευθεί η μαλακάσα, οι κάτοικοί της και οι. Οι μεγάλες δυνάμεις που έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο, με τη βοήθεια μηχανημάτων προσπαθούν να. Εκκενώνεται και η μαλακάσα καθώς η πυρκαγιά που μαίνεται στην περιοχή έχει πάρει εξαιρετικά επικίνδυνες διαστάσεις. Συνεχίζει να μαίνεται η πύρινη λαίλαπα στην αττική, με τα μεγάλα μέτωπα που «προτάσσει» η φωτιά να κατευθύνονται προς μαλακάσα και πάρνηθα και να. Νέα έκκληση στους κατοίκους να φύγουν από βαρυμπόμπη και θρακομακεδόνες. Εκκενώνεται και η μαλακάσα καθώς η πυρκαγιά που μαίνεται στην περιοχή έχει πάρει εξαιρετικά επικίνδυνες διαστάσεις. Ενδεικτικό της κρισιμότητας της κατάστασης είναι το γεγονός πως η φωτιά έχει φτάσει στην εθνική οδό στο ύψος της μαλακάσας και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος αν την «περάσει» όπως συνέβη και χθες. Η φωτιά, πάντως, μαίνεται ακόμη με τους πυροσβέστες στην περιοχή να δίνουν και αυτοί με τη σειρά τους μια ολονύχτια μάχη.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama